Meny

Thinktank Quatro barstol

Thinktank Quatro barstol

Stilg og romslig barstol i Las Vegas-stil. Finnes i to versjoner, denne med faste ben, og en med samme sete, men påmontert høyderegulerbar svivelbase. Det finnes også matchende spisestol i Thinktank-serien.

Denne stolen har en spesielt god sittekomfort - også om man sitter lenge. Ikke bare på grunn av designet, men også fordi både setet og ryggstøet er solid polstret med 25 kg/kbm polyurethanskum

Stolen har ben i sort pulverlakkert stål, og har en sittehøyde på 76 cm

Hele barstolen er 106 cm høy, 65 cm bred og har en dybde på 55 cm og veier 20,5 kg. Selges i minsteforpakning a 2 stoler, deretter i enkeltstolforpakning.

Se i Kares tyske nettbutikk for spisestolen Thinktank Armlenestol

Du kan også se hele utvalget av barstoler og -krakker i Kares egen tyske nettbutikk her, 

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt, om du ønsker mer info om de forskjellige Thinktank-modellene eller andre barstoler fra Kare Design

Lagerstatus: Leveringstid 5-7 uker

kr 3 990,00
ELLER
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har gjennom slagordet "Mye smak for pengene" spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør til rimelige priser – alt fra sin base i Munchen, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du kan se alle de andre Kare-produktene i Kare's egen nettbutikk - kontakt oss på kundeservice@interio.net om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 7080673
Produsent Kare
Sittehøyde 76
Høyde 106
Bredde 65
Dybde 55
Sitte Dybde 40

Produktomtaler

Skriv din egen omtale