Meny

Kelim pop teppe 240*170

Kelim pop teppe 240*170

Tepper er jo på mange måter «kunst» på gulvet. Pop-varianten av Kelim-teppene har litt sterkere farger, emn fortsatt litt vintage-preg.

Leveres i to størrelse, 300*200 og 240*170. Den første i 5 forskjellige fargevarianter, den siste også i 5 forskjellige. Vekten er henholdsvis 13kg og 9,5kg

Til Kelim-serien høres også en teppeserie (Ornament) med samme mønstermotiv, men med mer avdempede farger, og også puter og puffer. 

Teppet er vevet med 95% bomull og 5% polyester på oversiden, undersiden er 100% bomull. Prisen under er for versjonen i størrelse 240*170 - velg farge i menyen.

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt, om du  ønsker mer info om Kelim tepper, andre tepper fra Kare Design eller annet

Vi tar forbehold om levering i forhold til varens lager- og sortimentsstatus hos Kare Design

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 4 890,00

* Påkrevde felt

kr 4 890,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør gjennom et eget uttrykk og til rimelige priser – alt fra sin base i München, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du MÅ ta deg tid til å bla igjennom Kare Designs flotte 400 siders hovedkatalog - kontakt oss på kundeservice@interio.net om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 7037359
Produsent Kare
Lengde 240
Bredde 170

Produktomtaler

Skriv din egen omtale