Meny

Prince Spisestol

Prince Spisestol

Klassisk eleganse og spennende detaljer! 

Prince har en spesielt god sittekomfort for lange kvelder ved taffelet. Ikke bare på grunn av design og utforming, men også fordi både setet og ryggstøet er solid polstret med hele 38 kg/kbm polyurethanskum. Kunststoffet er i trendriktig velour som måler hele 100.000 på Marindale-skalaen. Ramme og ben i heltre bøk, ben er  mørklakkert. 

Stolen har en sittehøyde på 51 cm og veier 12 kg

Selges i minsteforpakning a 2 stoler, deretter i enkeltstolforpakning. Se bilde med alle relevant mål i bildekarusellen, eller punktet "tilleggsinformasjon" 

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt, om du ønsker mer info om Prince spisestol eller andre spisestoler fra Kare Design. Vi tar forbehold om levering i forhold til varens lager- og sortimentsstatus hos Kare Design

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 4 290,00
ELLER
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør gjennom et eget uttrykk og til rimelige priser – alt fra sin base i München, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du MÅ ta deg tid til å bla igjennom Kare Designs flotte 400 siders hovedkatalog - kontakt oss på kundeservice@interio.net om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 7082606
Produsent Kare
Sittehøyde 51
Høyde 98
Bredde 53
Dybde 60
Sitte Dybde 45

Produktomtaler

Skriv din egen omtale