Meny

Lara Spisestol

Lara Spisestol

Moderne og litt minimalistisk design, med rene og elegante linjer Finnes i 3 versjoner, i både kunststoff og velour. Det finnes også matchende barstoler i Lara-serien.

Denne stolen har en god sittekomfort med høy og behageig ryggstøtte, polstret med polyesterskum 30 kg/kbm. Versjonene i både kunststoff og velour er i 100% polyester og scorer henholdsvis hele 50.000 og 45.000 på Martindale-skalaen

Stolen har ben i eik, se bildene for benfarge tilhørende den enkelte stoff-farge. Lara veier 7 kg og har en maksbelastning på 110 kg.

Selges i minsteforpakning a 2 stoler, deretter i enkeltstolforpakning. Se punktet "tilleggsinformasjon" eller målsatt bilde i bildekarusellen for alle mål

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt, om du ønsker mer info om de forskjellige Lara-modellene eller andre spisestoler fra Kare Design. Vi tar forbehold om levering i forhold til varens lager- og sortimentsstatus hos Kare Design

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 1 740,00

* Påkrevde felt

kr 1 740,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør gjennom et eget uttrykk og til rimelige priser – alt fra sin base i München, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du MÅ ta deg tid til å bla igjennom Kare Designs flotte 400 siders hovedkatalog - kontakt oss på kundeservice@interio.net om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 7080862
Produsent Kare
Sittehøyde 51
Høyde 92
Bredde 44
Dybde 45
Sitte Dybde 40

Produktomtaler

Skriv din egen omtale