Meny

Milano Spisestol

Milano Spisestol

Estetisk designet stilig og renlinjet spisestol! Milano leveres i 3 versjoner, en i sort regenert skinn, en i brunt regenerert skinn og en i vintage skinnetterligning. Stolen har ramme av stål og er heltrukket - også stolbenene.

Regenerert skinn, er en patentert prosess som lager en sammensetning av skinn, ulike bindemiddel og fyllstoff, samt polyurethan. Materialet beveger seg ikke i samme utstrekning som "ordinært" skinn, og kan derfor være en fordel ved f. eks bar- og spisestuestoler hvor man ønsker et definert utseende, uten å måtte polstre for mye.
Splittet skinn betyr at man fjerner det helt øvre laget av skinnet, og benytter det fiberrike, og smidige skinnlaget under det ytre. Kunststoffet i skinnetterligningen på vintage-utgaven er av 100% polyester

Stolen har en høyde på 97 cm, en bredde på 47 og en dybde på 61 cm. Sittehøyden er 47 cm og vekten er 6 kg

Selges i minsteforpakning a 2 stoler, deretter i enkeltstolforpakning. Se også alle relevant mål i menypunktet "tilleggsinformasjon" 

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt, om du ønsker mer info om Milano spisestol eller barstol eller andre spisestoler fra Kare Design. Vi tar forbehold om levering i forhold til varens lager- og sortimentsstatus hos Kare Design

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 2 190,00

* Påkrevde felt

kr 2 190,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør gjennom et eget uttrykk og til rimelige priser – alt fra sin base i München, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du MÅ ta deg tid til å bla igjennom Kare Designs flotte 400 siders hovedkatalog - kontakt oss på kundeservice@interio.net om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 7074185
Produsent Kare
Sittehøyde 47
Høyde 75
Bredde 56
Dybde 56

Produktomtaler

Skriv din egen omtale