Meny

Lady Spisestol - knapper/søm

Lady Spisestol - knapper/søm

Luksuriøs, trendy og stilig spisestol ! Lady finnes også i en utgave med glatt stoff - uten innsydde knapper / søm. Leveres i 3 forskjellige farger.

Denne stolen har en svært god sittekomfort. Ikke bare på grunn av designet, men også fordi både setet og ryggstøet er solid polstret med polyurethanskum. Kunststoffet har et trendriktig velour-uttyrykk og måler hele 100.000 på Marindale-skalaen. Ramme og ben i bøk, ben i heltre og mørkbeiset & lakkert. 

Stolen har en sittehøyde på 49 cm og veier 8 kg - se alle relevante mål i punktet "tilleggsinformasjon" eller på målsatt bilde i bildekarusellen

Selges i minsteforpakning a 2 stoler, deretter i enkeltstolforpakning. 

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt, om du ønsker mer info om Lady spisestol eller barstol eller andre spisestoler fra Kare Design. Vi tar forbehold om levering i forhold til varens lager- og sortimentsstatus hos Kare Design

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 2 990,00

* Påkrevde felt

kr 2 990,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør gjennom et eget uttrykk og til rimelige priser – alt fra sin base i München, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du MÅ ta deg tid til å bla igjennom Kare Designs flotte 400 siders hovedkatalog - kontakt oss på kundeservice@interio.net om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 7083409
Produsent Kare
Sittehøyde 49
Høyde 82
Bredde 62
Dybde 60
Sitte Dybde 48

Produktomtaler

Skriv din egen omtale