Meny

Econo Very British Spisestol

Econo Very British Spisestol

En attraktiv og komfortabel stol for lange og hyggelige kvelder ved spisebordet!

Dette er en klassisk polstret spisestol som kombinerer komfort med godt design. Den høye ryggstøtten sikrer en ekstra komfortabel sitteplass med en nesten lenestol-lignende komfort. Stolen finnes også i en variant med armlene

Stolen har ramme av bøk, og er polstret med polyurethanskum, ca 30 kg pr kbm, noe som gir en fast men ikke for hard sittekomfort. Stolen har en sittehøyde på 50 cm og en sittedybde på 38 cm. Høyde på stolen er 96 cm, bredde 45cm og dybde 58 cm. Se også målsatt bilde i bildekarusellen for alle relevante mål. Stolen veier 8 kg.

Econo Very British spisestol kjøpes i minstekvanta a 2 stoler, deretter enkeltvis.

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt, om du ønsker å mer info om Econo spisestol eller andre spisestoler fra Kare,  eller annen info

Vi tar forebehold om varens lager- og sortimentsstatus hos Kare Design.

 

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 2 490,00

* Påkrevde felt

kr 2 490,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør gjennom et eget uttrykk og til rimelige priser – alt fra sin base i München, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du MÅ ta deg tid til å bla igjennom Kare Designs flotte 400 siders hovedkatalog - kontakt oss på kundeservice@interio.net om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 7078910
Produsent Kare
Sittehøyde 50
Høyde 96
Bredde 45
Dybde 58
Sitte Dybde 38

Produktomtaler

Skriv din egen omtale