Meny

Diner Spisestol

Diner Spisestol

Spis med stil - Luksuriøs, stilig og romslig spisestol med armlene

Behagelig sittekomfort,  ikke bare pga design og form, setet og ryggstøet er polstret med 32 kg/kbm polyurethan. Kunstskinnet på stolens utside er i polyester, mens kunstskinnet på innsiden er i polyurethan, begge med litt glanset "vintage-look"

Stolen veier 11 kg, og har pulverlakkert ben i metall.

Selges i minsteforpakning a 2 stoler, deretter i enkeltstolforpakning. Se bilde alle relevant mål i punktet "tilleggsinformasjon" 

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt, om du ønsker mer info om Diner spisestol eller andre spisestoler fra Kare Design. Vi tar forbehold om levering i forhold til varens lager- og sortimentsstatus hos Kare Design

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 3 848,75
ELLER
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør gjennom et eget uttrykk og til rimelige priser – alt fra sin base i München, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du MÅ ta deg tid til å bla igjennom Kare Designs flotte 400 siders hovedkatalog - kontakt oss på kundeservice@interio.net om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 7079518
Produsent Kare
Høyde 77
Bredde 67
Dybde 58

Produktomtaler

Skriv din egen omtale