Meny

Hype spisestol

Hype spisestol

Hype spisestol har et moderne, vakkert og noe avrundet design, men som alltid med god sittekomfort. Dan-Form har også tatt med seg dette spennende og moderne designet og lagt det inn i en hel serie matchende spisesofa, barstoler, counterstoler og kontorstoler

Hype spisestol leveres med sete i en rekke forskjellige stoff, velour eller kunstskinn, alle med sorte metall ben.

Stolen har en høyde på 80 cm. Sittehøyden er 46 cm,  bredde på 52 cm og dybde på 58 cm. 

Stolen veier 5.8 kg og leveres i forpakning a 2 stoler. Vi tar forbehold om levering i forhold til varens lager- og sortimentsstatus hos DanForm

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt,om du ønsker mer informasjon om Hype spisestol eller resten av Hype-serien 

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 2 890,00
Hype spisestol kjøpes i pakker på 2. Pris er per stk.

* Påkrevde felt

kr 2 890,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Hype leveres av danske Dan-Form som er blant de mer innovative i Danmark. Dan-Form bruker både egne designere og eksterne for å sikre den designmessige delen av produktutviklingen.

Kvalitet

Hele produktspekteret er av høy kvalitet, og mange av Dan-Forms produkter er også egnet som kontraktsmøbler, med alt hva det innebærer av hardere slitasje.  Alle stadier av produksjonen blir fulgt tett opp med løpende kvalitetskontroll. Det blir kun benyttet A1 finèr på all utvendig finèring av møbler.  Alle skallstoler er polyurethane-lakkert, den sterkeste og mest slitesterke av de miljøakseptable lakkmetodene.

Skinn-typene som benyttes av Dan-Form er Regenerert Skinn, splittet skinn og ordinært skinn helt opp til ”top grade” nivå.
Regenerert skinn, er en patentert prosess som lager en sammensetning av skinn, ulike bindemiddel og fyllstoff, samt polyurethan. Materialet beveger seg ikke i samme utstrekning som "ordinært" skinn, og kan derfor være en fordel ved f. eks bar- og spisestuestoler hvor man ønsker et definert utseende, uten å måtte polstre for mye.
Splittet skinn betyr at man fjerner det helt øvre laget av skinnet, og benytter det fiberrike, og smidige skinnlaget under det ytre.

Miljø og sosialt ansvar

Interio legger også vekt på at Dan-Form har som mål å produsere så ”grønt” som mulig og at de nøye følger opp valg av råmaterialer, underleverandører og del-produsenter til sitt sortiment. Det blir benyttet trematerialer fra plantet og re-plantet skog i kombinasjon med miljøriktig lim, maling og emballasje.
Dan-Form har selvfølgelig nulltoleranse for barnearbeid i hele sin produksjonslinje, og forlanger også det samme av alle underleverandører av råvarer.

Tilleggsinformasjon

Varekode 1321003
Produsent Dan-Form
Sittehøyde 46
Høyde 80
Bredde 52
Dybde 58

Produktomtaler

Skriv din egen omtale