Meny

Aristo Spisestol

Aristo Spisestol

Luksuriøs, stilig og romslig spisestol ! Aristo finnes også som matchende barstol

Denne stolen har en spesielt god sittekomfort om man skal sitte lenge. Ikke bare på grunn av designet, men også fordi både setet og ryggstøet er solid polstret med hele 38 kg/kbm polyurethanskum. Kunststoffet er i trendriktig velour som måler 20.000 på Martindale-skalaen. Ramme og ben i bjerk, ben er  mørklakkert. Maks belastning 120 kg

Stolen har en sittehøyde på 47 cm og veier 7 kg

Selges i minsteforpakning a 2 stoler, deretter i enkeltstolforpakning. Se bilde med alle relevant mål i bildekarusellen, eller punktet "tilleggsinformasjon" 

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt, om du ønsker mer info om Aristo spisestol eller barstol eller andre spisestoler fra Kare Design. Vi tar forbehold om levering i forhold til varens lager- og sortimentsstatus hos Kare Design

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 4 340,00
ELLER
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør gjennom et eget uttrykk og til rimelige priser – alt fra sin base i München, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du MÅ ta deg tid til å bla igjennom Kare Designs flotte 400 siders hovedkatalog - kontakt oss på kundeservice@interio.net om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 7083090
Produsent Kare
Sittehøyde 47
Høyde 75
Bredde 56
Dybde 56

Produktomtaler

Skriv din egen omtale