Meny

Thinktank Spisesofa

Thinktank Spisesofa

Stilig og romslig spisesofa i Las Vegas-stil i lysebrunt kunstskinn. Det finnes også matchende spisestol og barstoler i Thinktank-serien.

Denne spisesofaen har en spesielt god sittekomfort - også om man sitter lenge. Ikke bare på grunn av designet, men også fordi både setet og ryggstøet er solid polstret med 25 kg/kbm polyurethanskum

Sofaen har ben i sort pulverlakkert stål, har en sittehøyde på 49 cm og veier 25 kg

Se punktet "tilleggsinformasjon" for alle mål, eller målsatt bilde i bildekarusellen

 

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt, om du ønsker mer info om de forskjellige Thinktank-modellene eller andre spisesofaer fra Kare Design. Vi tar forbehold om levering i forhold til varens lager- og sortimentsstatus hos Kare Design

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 14 490,00
ELLER
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør gjennom et eget uttrykk og til rimelige priser – alt fra sin base i München, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du MÅ ta deg tid til å bla igjennom Kare Designs flotte 400 siders hovedkatalog - kontakt oss på kundeservice@interio.net om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 7083641
Produsent Kare
Sittehøyde 49
Høyde 29
Bredde 180
Dybde 59

Produktomtaler

Skriv din egen omtale