Meny

Spaghetti lenestol

Spaghetti lenestol

Spaghetti framstår med det aller fineste retro-designet, fremdeles like fresh som på 50-tallet.Those were the days!   Her er tidløst, originalt design og med en dash flamboyance. Spaghetti er egnet og kan brukes både innendørs og utendørs. Denne stolen leveres i flere fargekombinasjoner av sete/rygg og ben, se valgmeny og bilder for de ulike kombinasjoner. 

Spaghetti har ramme og ben i lakkert metall. Trådene i setet og rygg er av polyethylen.

Vitale mål er angitt under «tilleggsinformasjon» og på målsatt bilde i bildekarusellen, Stolen er 73 cm bred, og veier 4 kg. Spaghetti stol selges i minsteforpakning av 2 stoler.

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt, om du  ønsker mer info eller å kjøpe annen sofa/stol eller ønsker info om andre stoler fra Kare Design 

Velg ønsket kombinasjon av farge og benfarge i menyen.  Vi tar forbehold om levering i forhold til varens lager- og sortimentsstatus hos Kare Design

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 1 690,00

* Påkrevde felt

kr 1 690,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør gjennom et eget uttrykk og til rimelige priser – alt fra sin base i München, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du MÅ ta deg tid til å bla igjennom Kare Designs flotte 400 siders hovedkatalog - kontakt oss på kundeservice@interio.net om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 7080739
Produsent Kare
Sittehøyde 41
Høyde 88
Bredde 73
Dybde 80
Sitte Dybde 45

Produktomtaler

Skriv din egen omtale