Meny

Pure Nature benk

Pure Nature benk

En elegant trebenk i moderne design Med sin organiske form gir sitteplaten av heltre akacietre likevel en litt grov, rustikk aura, mens de matte stålbenene gir en mer elegant "touch". En robust benk, perfekt for alle som elsker eet naturlige utseende, men også en moderne stil. Matchende bord kan også leveres

Det er 2 forskjellige størrelser av Pure Nature spisebord : 140*45, 180*45. Begge med høyde 45 cm.. Vekten er hhvis 50 og 80 kg. Ben i stål er akkert.

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt, om du har spørsmål om Pure Nature Benk og/eller spisebord, eller ønsker mer info om andre benker fra Kare Design eller annet.

Prisen under er angitt for Pure Nature i størrelse 140*45, Se valgmenyen for pris på den andre benkestørrelsen. Vi tar forbehold om levering i forhold til varens lager- og sortimentsstatus hos Kare Design

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 5 290,00

* Påkrevde felt

kr 5 290,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør gjennom et eget uttrykk og til rimelige priser – alt fra sin base i München, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du MÅ ta deg tid til å bla igjennom Kare Designs flotte 400 siders hovedkatalog - kontakt oss på kundeservice@interio.net om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 7078994
Produsent Kare
Høyde 45

Produktomtaler

Skriv din egen omtale