Meny

Embrace lenestol

Embrace lenestol

Embrace lenestolr har et pent, litt retropreget design, som formelig oser god sittekomfort. Embrace finnes også som matchende spisestol, spisestol med armlene og spisesofa

Embrace lenestol leveres med diverse forskjellige seter/farger i kunstskinn, stoff og velour, alle med sorte ben. Velg type og farge i menyen under.

Stolen har en høyde på 83 cm. Sittehøyden er 44 cm,  bredde på 68 cm og dybde på 77 cm. 

Stolen veier 9,8 kg og leveres i enkeltstolforpakning. Vi tar forbehold om levering i forhold til varens lager- og sortimentsstatus hos DanForm.

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt, eller om du ønsker mer informasjon om Embrace-serien

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 4 390,00

* Påkrevde felt

kr 4 390,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Embrace leveres av danske Dan-Form som er blant de mer innovative i Danmark. Dan-Form bruker både egne designere og eksterne for å sikre den designmessige delen av produktutviklingen.

Kvalitet

Hele produktspekteret er av høy kvalitet, og mange av Dan-Forms produkter er også egnet som kontraktsmøbler, med alt hva det innebærer av hardere slitasje.  Alle stadier av produksjonen blir fulgt tett opp med løpende kvalitetskontroll. Det blir kun benyttet A1 finèr på all utvendig finèring av møbler.  Alle skallstoler er polyurethane-lakkert, den sterkeste og mest slitesterke av de miljøakseptable lakkmetodene.

Skinn-typene som benyttes av Dan-Form er Regenerert Skinn, splittet skinn og ordinært skinn helt opp til ”top grade” nivå.
Regenerert skinn, er en patentert prosess som lager en sammensetning av skinn, ulike bindemiddel og fyllstoff, samt polyurethan. Materialet beveger seg ikke i samme utstrekning som "ordinært" skinn, og kan derfor være en fordel ved f. eks bar- og spisestuestoler hvor man ønsker et definert utseende, uten å måtte polstre for mye.
Splittet skinn betyr at man fjerner det helt øvre laget av skinnet, og benytter det fiberrike, og smidige skinnlaget under det ytre.

Miljø og sosialt ansvar

Interio legger også vekt på at Dan-Form har som mål å produsere så ”grønt” som mulig og at de nøye følger opp valg av råmaterialer, underleverandører og del-produsenter til sitt sortiment. Det blir benyttet trematerialer fra plantet og re-plantet skog i kombinasjon med miljøriktig lim, maling og emballasje.
Dan-Form har selvfølgelig nulltoleranse for barnearbeid i hele sin produksjonslinje, og forlanger også det samme av alle underleverandører av råvarer.

Tilleggsinformasjon

Varekode 1100279
Produsent Dan-Form
Sittehøyde 44
Høyde 83
Bredde 68
Dybde 77

Produktomtaler

Skriv din egen omtale