Meny

Thinktank Quatro barstol

Thinktank Quatro barstol

Stilig og romslig barstol i Las Vegas-stil. Finnes i to versjoner, èn i grått stoff og èn i lysebrunt kunstskinn. Versjonen i grått stoff kan også leveres med påmontert høyderegulerbar svivelbase istedet for benunderstell. Det finnes også matchende spisesofa og spisestol i Thinktank-serien.

Denne stolen har en spesielt god sittekomfort - også om man sitter lenge. Ikke bare på grunn av designet, men også fordi både setet og ryggstøet er solid polstret med 25 kg/kbm polyurethanskum

Stolen har ben i sort pulverlakkert stål, og har en sittehøyde på 76 cm

Hele barstolen er 106 cm høy, 65 cm bred og har en dybde på 55 cm og veier 20,5 kg. Selges i minsteforpakning a 2 stoler, deretter i enkeltstolforpakning.

 

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt, om du ønsker mer info om de forskjellige Thinktank-modellene eller andre barstoler fra Kare Design. Vi tar forbehold om levering i forhold til varens lager- og sortimentsstatus hos Kare Design

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 3 790,00

* Påkrevde felt

kr 3 790,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør gjennom et eget uttrykk og til rimelige priser – alt fra sin base i München, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du MÅ ta deg tid til å bla igjennom Kare Designs flotte 400 siders hovedkatalog - kontakt oss på kundeservice@interio.net om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 7080673
Produsent Kare
Sittehøyde 76
Høyde 106
Bredde 65
Dybde 55
Sitte Dybde 40

Produktomtaler

Skriv din egen omtale