Meny

Bouchon counterstol

Bouchon counterstol

Dette er counterstolversjonen av det nærmest geniale designet Bouchon barstol. En counterstol skal være ca 10 cm lavere enn en standard barstol, og passer - som navnet sier - til diskhøyde, kjøkkenøyhøyde etc. Bouchon counterstol er 66 cm høy 

Barkrakken leveres med sete i miljøvennlig gjenbrukt kork, og med basestativ i fire forskjellige utgaver. Stolen egner seg meget godt både til privat og proff bruk. Ved bestlling i større kvanta kan stolen leveres med logo/tekst innpreget i setet mot et mindre pristillegg. 

Se "tilleggsinformasjon" for alle relevante mål. Denne stolen leveres i minsteforpakning a 2 stoler, deretter i enkeltstolforpakning

Stolen er designet av Milano-baserte Folco Orlandini (industridesigner)  og Andre Radice (arkitekt) som er et designerpar DomItalia benytter mye

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt, eller om du ønsker mer informasjon om Bouchon-serien

Vi tar forbehold om varens sortiments- og lagerstatus hos DomItalia

Lagerstatus: Leveringstid 4-6 uker

kr 2 640,00

* Påkrevde felt

kr 2 640,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

DomItalia ble etablert i 1989 av Alessandro Ferluga og hans partnere - og med en visjon om fokus på design, komfort, innovasjon og merkevarebygging. Visjonen er virkelig realisert gjennom disse årene, og Domitalia har både bygget en stolt historie og blitt en av de globale aktørene i møbel-verdenen.

Alltid med hovedfokus på stoler, barstoler og bord for husholdning og offentlig bruk. Alltid med stor produktiv fleksibilitet. Gjennom stadig investering i forskning og utvikling er DomItalia løpende i stand til å presentere modeller av nyskapende former, designet og produsert i Italia og produsert «strengt» innenfor DomItalias krav til kvalitet og miljø.

DomItalia bruker et stort spekter av materialer i både stolseter og understell til sine stoler, og tilbyr store muligheter for kombinasjoner av disse – her kan man virkelig skreddersy sin egen stol !

DomItalia er tilknyttet  et stort nettverk av håndplukkede forhandlere og grossister, og har også valgt å etablere eget i USA.

DomItalia har også et spennende utvalg av andre produkter – se her for bord, utemøbler, oppbevaring og garderobeinnredning. Kontakt oss – vi skaffer!

 

Se DomItalias egen kreative presentasjon av seg selv og sin historie :

Tilleggsinformasjon

Varekode 1323056
Produsent Domitalia
Sittehøyde 66
Høyde 66
Bredde 40
Dybde 40

Produktomtaler

Skriv din egen omtale