Meny

Puro Spisebord

Puro Spisebord

Puro - serien fra Kare Design er en stor og omfattende stilserie bestående av en rekke forskjellige møbler, såsom spisebord, sofabord, bardisk, speil, konsollbord, diverse skap, senger, hyller, benker, kommoder etc. Se hele Puro-serien i Kare's engelskspråklige nettbutikk

Puro-serien har et naturlig og koselig design, som imponerer med kjærlige detaljer og kunstnerisk utskårne ornamenter. Den lyse, naturlige fargen gir en frisk og moderne touch. Puro er laget av treverk i Mango-tre, som er lakkert.

Det er 4 forskjellige størrelser av Puro spisebord : 200*100, 180*90, 160*90 og 140*70. Alle med høyde 76 cm. Størrelsen 180*90  kan også leveres i en versjon som har rikt med utskjæringer/ornamenter også  i selve bordplaten. Alle utgavene  har to skuffer på den ene siden av bordets langside. Bordene veier hhvis 51, 45, 38 og 34 kg.

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt, om du har spørsmål om de ulike Puro Spisebord, eller ønsker mer info om Puro-serien eller andre spisebord fra Kare Design eller annet.

Prisen under er angitt for Puro i størrelse 140*70, Se valgmenyen for pris på andre bordstørrelser og utgaver. Vi tar forbehold om levering i forhold til varens lager- og sortimentsstatus hos Kare Design

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 8 290,00

* Påkrevde felt

kr 8 290,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør gjennom et eget uttrykk og til rimelige priser – alt fra sin base i München, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du MÅ ta deg tid til å bla igjennom Kare Designs flotte 400 siders hovedkatalog - kontakt oss på kundeservice@interio.net om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 7081334
Produsent Kare
Høyde 76

Produktomtaler

Skriv din egen omtale