Meny

Pure Nature Spisebord

Pure Nature Spisebord

Et elegant trebord i moderne design Med sin organiske form gir bordplaten av heltre akacietre en litt grov, rustikk aura, mens de matte stålbenene gir en mer elegant "touch". Et robust bord, perfekt for alle som elsker eet naturlige utseende, men også en moderne stil. Matchende benk kan også leveres

Det er 3 forskjellige størrelser av Pure Nature spisebord : 240*100, 195*100 og 160*80. Alle med høyde 76 cm.. Bordplaten på versjonen i 195*100 cm er ekstra tykk, 5 cm. Vekten er hhvis  106, 108 og 64 kg. Bordplaten i heltre er lakkert, Ben i stål er også lakkert.

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt, om du har spørsmål om Pure Nature Spisebord og/eller benker, eller ønsker mer info om andre spisebord fra Kare Design eller annet.

Prisen under er angitt for Pure Nature i størrelse 160*80, Se valgmenyen for pris på andre bordstørrelser. Vi tar forbehold om levering i forhold til varens lager- og sortimentsstatus hos Kare Design

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 10 490,00

* Påkrevde felt

kr 10 490,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør gjennom et eget uttrykk og til rimelige priser – alt fra sin base i München, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du MÅ ta deg tid til å bla igjennom Kare Designs flotte 400 siders hovedkatalog - kontakt oss på kundeservice@interio.net om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 7078993
Produsent Kare
Høyde 76.5

Produktomtaler

Skriv din egen omtale