Meny

Brooklyn walnut spisebord

Brooklyn walnut spisebord

Brooklyn walnut spisebord er en del av Brooklyn - serien fra Kare Design. Dette er en stor og omfattende stilserie bestående av en rekke forskjellige møbler, såsom bord, benker, konsollbord, diverse skap / vitriner, kommoder etc. 

De fleste av møblene i Brooklyn-serien leveres i to farger - valnøttfarget, og  i en lysere naturfarget utgave

Brooklyn-serien er laget av sheesham-tre (indisk rosetre), og er beiset og lakket – dette gir hele serien et klassisk tilsnitt med både vakkert og levende spill i treverket.

Spisebordet everes i 3 forskjellige størrelser, 160*80 cm, 175*90 cm og 200*100 cm, alle 76 cm høye.  

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt, om ønsker mer info om Brooklyn spisebord eller annet fra Brooklyn-serien, andre spisebord fra Kare Design eller annen info

Prisen under er angitt for Brooklyn i størrelse 160*80, Se valgmenyen for pris på andre bordstørrelser.. Vi tar forbehold om levering i forhold til varens lager- og sortimentsstatus hos Kare Design. 

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 6 890,00

* Påkrevde felt

kr 6 890,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør gjennom et eget uttrykk og til rimelige priser – alt fra sin base i München, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du MÅ ta deg tid til å bla igjennom Kare Designs flotte 400 siders hovedkatalog - kontakt oss på kundeservice@interio.net om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 7081265
Produsent Kare
Høyde 76

Produktomtaler

Skriv din egen omtale