Meny

Maxim Spisebord

Maxim Spisebord

Maxim spisebord er designet av DomItalias eget designerteam, med et kraftfullt men elegant og rettlinjet design.

Bordet har ben i treverk av ask, med metall vanger på langsiden under bordplaten. Ben/ramme kan leveres i 4 forskjellige farger.

Selve bordplaten leveres i enten antrasittfarget syreetset glass, ask, eik eller valnøtt finèrt. Enten lakkerte mdf eller finèrt tilleggsplater.

Maxim har bordplate på enten 160 cm med bredde 90 cm eller 182 cm med bredde 90 cm. Høyden på bordet er 75 cm.

Bordet leveres med tilleggsplater 2* 45cm


Dette bordet kan kjøpes i nettbutikk, versjonene med bordplate av tre kan leveres hos kunde, men versjonen med bordplate av glass må hentes av kunde på vårt lager. 

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt, eller om du har spørsmål eller ønsker mer info om Maxim spisebord eller andre produkter fra DomItalia. Vi tar forbehold om varens sortiments- og lagerstatus hos DomItalia

Lagerstatus: Leveringstid 5-7 uker

kr 25 990,00

* Påkrevde felt

kr 25 990,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

DomItalia ble etablert i 1989 av Alessandro Ferluga og hans partnere - og med en visjon om fokus på design, komfort, innovasjon og merkevarebygging. Visjonen er virkelig realisert gjennom disse årene, og Domitalia har både bygget en stolt historie og blitt en av de globale aktørene i møbel-verdenen.

Alltid med hovedfokus på stoler, barstoler og bord for husholdning og offentlig bruk. Alltid med stor produktiv fleksibilitet. Gjennom stadig investering i forskning og utvikling er DomItalia løpende i stand til å presentere modeller av nyskapende former, designet og produsert i Italia og produsert «strengt» innenfor DomItalias krav til kvalitet og miljø. DomItalia her et aktivt "in-house" designerteam, men samarbeider også med en rekke eksterne designere. Du kan lese mer på Interiobloggen her.

DomItalia bruker et stort spekter av materialer i både stolseter og understell til sine stoler, og tilbyr store muligheter for kombinasjoner av disse – her kan man virkelig skreddersy sin egen stol !

DomItalia er tilknyttet  et stort nettverk av håndplukkede forhandlere og grossister, og har også valgt å etablere eget i USA.

DomItalia har også et spennende utvalg av andre produkter – se her for spisestoler, barstoler, utemøbler, oppbevaring og garderobeinnredning

 

Se DomItalias egen kreative presentasjon av seg selv og sin historie :

Tilleggsinformasjon

Varekode 1316034
Produsent Domitalia

Produktomtaler

Skriv din egen omtale