Meny

Puro konsollbord

Puro konsollbord

Puro - serien fra Kare Design er en stor og omfattende stilserie bestående av en rekke forskjellige møbler, såsom spisebord, sofabord, bardisk, speil, konsollbord, diverse skap, senger, hyller, benker, kommoder etc. Se hele Puro-serien i Kare's engelskspråklige nettbutikk

Puro-serien har et naturlig og koselig design, som imponerer med kjærlige detaljer og kunstnerisk utskårne ornamenter. Den lyse, naturlige fargen gir en frisk og moderne touch. Puro er laget av treverk i Mango-tre, som er lakkert.

Dette konsollbordet er designet i Puro-stil som et enkelt, klassisk konsollbord. Det er 135 cm langt, 76 cm høyt og 40 cm bredt. Vekten er 21 kg 

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringtom du har spørsmål om Puro konsollbord, eller ønsker mer info om Puro-serien eller andre konsollbord fra Kare Design eller annet.

Vi tar forbehold om levering i forhold til varens lager- og sortimentsstatus hos Kare Design 

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 5 990,00
ELLER
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør gjennom et eget uttrykk og til rimelige priser – alt fra sin base i München, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du MÅ ta deg tid til å bla igjennom Kare Designs flotte 400 siders hovedkatalog - kontakt oss på kundeservice@interio.net om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 7081344
Produsent Kare
Høyde 76
Lengde 135
Bredde 40

Produktomtaler

Skriv din egen omtale