Meny

Frisco

Frisco

For god til å bare sitte i Frisco kan nemlig mer!. Finnes i diverse utgaver av enkeltsofaer og hjørneoppsett, med og uten ”longchair”/sjeselong, og med og uten ende”øy”, finnes i 2,5 seter og med tre forskjellig pynteputer. Flere utgaver av lenestol, og flere fotskamler. Se modelloversikten for alle de forskjellige mulighetene, og spør oss gjerne om pris om du ønsker et oppsett som ikke er gjengitt og prissatt i prislisten. Les også mer om stoffkvaliteter og valg av riktig stoff i Interio-bloggen her

 

Et klart fokus for denne modellen er dens funksjonalitet. Design, produksjon og trekking av denne modellen har hatt komfort som sitt mål. Muligheter til justering av seterygg og hodestøtte øker denne komforten til uante høyder!. Her er alt gjennomtenkt til minste detalj.

Priser og utvalg

 

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt, eller om du ønsker mer info om denne sofamodellen

Prisen under er frapris på en 3-seter

Lagerstatus: Leveringstid 6-8 uker

kr 15 490,00
ELLER
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Albert Ponsel er en 85 år gammel Bayersk familiebedrift som startet med kurvmøbler og flettverk. Produksjonen av sofaer, lenestoler og salonger startet for ca 65 år siden – her er det med andre ord både erfaringsbase og tradisjoner i lange baner! Ponsel er fortsatt, etter 85 år, en meget solid familiebedrift, nå eiet og drevet av familien Welsch/Faber.

Takket være egen produktutvikling kan Ponsel raskt tilpasse seg endringer og nye trender i markedet. Forretningsideen er ambisiøs : Man skal forsyne det tyske og internasjonale markedet med merkevaren Ponsel, som innebærer moderne og markedstilpasset design, høy kvalitet «Made in Germany», og et svært godt pris/kvalitetsforhold.

Resultatet av dette viser seg i den høye kvaliteten og alle de individuelle modellene i Ponsels to modellkolleksjoner Venturo og Chalet.

 

Tilleggsinformasjon

Varekode frisco
Produsent Ponsel

Produktomtaler

Skriv din egen omtale