Meny

Bozen

Bozen

Komfortabel og svært fleksibel( Bozen fra Ponsel er en høykvalitets klassisk sofamodell. Bozen finnes i diverse utgaver av enkeltsofaer og hjørneoppsett, med og uten ”longchair”/sjeselong, og med og uten ende”øy”, 2,5 seter og kan leveres med matchende putesett. Fåes også sombåde som Ottoman-modell og Recamiere. Se modelloversikten for alle de forskjellige mulighetene, og spør oss gjerne om pris om du ønsker et oppsett som ikke er gjengitt og prissatt i prislisten Les også mer om stoffkvaliteter og valg av riktig stoff i Interio-bloggen her

 

Her er alt gjort riktig, helt fra design, gjennom funksjonalitet og fram til en fremragende sittekomfort. Imidlertid kan denne modellen gjøre mye mer for deg. Bozen er bygget med kryssviller, som en sengeramme og kan dermed fungere som et praktisk to-i-ett møbel.

Priser og utvalg

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt, eller om du ønsker mer info om denne sofamodellen

Prisen under er frapris på en 3-seter

Lagerstatus: Leveringstid 6-8 uker

kr 13 490,00
ELLER
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Albert Ponsel er en 85 år gammel Bayersk familiebedrift som startet med kurvmøbler og flettverk. Produksjonen av sofaer, lenestoler og salonger startet for ca 65 år siden – her er det med andre ord både erfaringsbase og tradisjoner i lange baner! Ponsel er fortsatt, etter 85 år, en meget solid familiebedrift, nå eiet og drevet av familien Welsch/Faber.

Takket være egen produktutvikling kan Ponsel raskt tilpasse seg endringer og nye trender i markedet. Forretningsideen er ambisiøs : Man skal forsyne det tyske og internasjonale markedet med merkevaren Ponsel, som innebærer moderne og markedstilpasset design, høy kvalitet «Made in Germany», og et svært godt pris/kvalitetsforhold.

Resultatet av dette viser seg i den høye kvaliteten og alle de individuelle modellene i Ponsels to modellkolleksjoner Venturo og Chalet.

 

Tilleggsinformasjon

Varekode bozen
Produsent Ponsel

Produktomtaler

Skriv din egen omtale