Meny

Fothviler / krakk til Desire sofa/stol

Fothviler / krakk til Desire sofa/stol

Desire er designet basert på det formelle idiomet til den legendariske Chesterfield-sofaen med sine typiske detaljer som armlener og rygg i samme høyde, samt den klassiske stoppingen med knapper. Klassisk gjenfortolkning. Leveres med stoff i velour, Desire-serien er også tilgjengelig som lenestol, sofa, sjeselong,  sofa med hjørneløsning, relax/hvilestol og seng i flere av stoff-variantene.Velourvarianten leveres med kunststoff som scorer hele 100.000 på Martindaleskalaen. 

Fothvileren er polstret med polyurethanskum med 25 kg pr kbm, noe som gir en passe fast og god komfort. 

Ramme i heltre furu / furu kryssfinèr og ben i lakkert furu. 

Alle mål er angitt under «tilleggsinformasjon» og på målsatt bilde i bildekarusellen, fothvileren veier 13 kg

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt, om du  ønsker mer info om Desire eller å kjøpe annen sofa/stol eller ønsker info om andre sofaer/stoler fra Kare Design 

Se valgmenyen for valg av stoff-farge.. Vi tar forbehold om levering i forhold til varens lager- og sortimentsstatus hos Kare Design

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 7 140,00

* Påkrevde felt

kr 7 140,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør gjennom et eget uttrykk og til rimelige priser – alt fra sin base i München, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du MÅ ta deg tid til å bla igjennom Kare Designs flotte 400 siders hovedkatalog - kontakt oss på kundeservice@interio.net om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 7079867
Produsent Kare
Sittehøyde 48
Høyde 48
Lengde 75
Bredde 75

Produktomtaler

Skriv din egen omtale