Meny

Vegas Forever sofa

Vegas Forever sofa

Vegas Forever sofa fra Kare Design tilhører Kare's "Glamrock"-stilserie - med et spennende og litt avdempet "glam"-tilsnitt.

Leveres som 3-seter sofa og som høyrygget hvilestol. Sofaen i petroleumsblått stoff

Sofa/Stol er trukket med 100% Kunststoff, sitteputene er polstret med 33 kg/kbm polyurethanskum, mens ryggputene tilsvarende er polstret med 25 kg/kbm. Ben er av edelstål.

Sofaen er 92 cm høy, 228 cm bred, har en dybde på 93 cm 

Den matchende stolen i gult eller petroluemsblå er 115 cm høy, 89 cm bred, har en dybde på 86 cm 

Sofaen veier 50 kg, stolen veier 20 kg. 

 


Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt, om du  ønsker mer info eller å kjøpe annen sofa/stol eller ønsker info om andre sofaer fra Kare Design 

Prisen under er angitt for Vegas 3-seter sofa. Vi tar forbehold om levering i forhold til varens lager- og sortimentsstatus hos Kare Design

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 19 490,00
ELLER
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør gjennom et eget uttrykk og til rimelige priser – alt fra sin base i München, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du MÅ ta deg tid til å bla igjennom Kare Designs flotte 400 siders hovedkatalog - kontakt oss på kundeservice@interio.net om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 7081526
Produsent Kare

Produktomtaler

Skriv din egen omtale