Meny

Montevideo

Montevideo

En tidløs modell ...Montevideo fra Ponsel er en høykvalitets klassisk sofamodell. Den finnes i diverse utgaver av enkeltsofaer og hjørneoppsett, med og uten ”longchair”/sjeselong, og med og uten ende”øy”, 2,5 og 3,5 seter og kan leveres med matchende putesett. Fåes også som Recamiere.Se modelloversikten for alle de forskjellige mulighetene, og spør oss gjerne om pris om du ønsker et oppsett som ikke er gjengitt og prissatt i prislisten. Les også mer om stoffkvaliteter og valg av riktig stoff i Interio-bloggen her

 

Legger du stor vekt på smakfull hjeminnredning, kan modellen Montevideo være midt i blinken. Samspillet mellom klassisk og samtidig moderne design basert på den nyeste møbeltrekkteknologien gir stuen din er ikke bare en makeløs atmosfære, men også en unik sitteopplevelse. Dette er noe utenom det vanlige! Montevideo er i tillegg satt opp med Ponsels patenterte «Box-spring»-system – sofafjærer som i de gode gamle livsløpssofaene. I tillegg til lang levetid gir dette en spesiell og unik komfort.

Priser og utvalg

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt, eller om du ønsker mer info om denne sofamodellen

Prisen under er frapris på en 3-seter

Lagerstatus: Leveringstid 6-8 uker

kr 13 490,00
ELLER
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Albert Ponsel er en 85 år gammel Bayersk familiebedrift som startet med kurvmøbler og flettverk. Produksjonen av sofaer, lenestoler og salonger startet for ca 65 år siden – her er det med andre ord både erfaringsbase og tradisjoner i lange baner! Ponsel er fortsatt, etter 85 år, en meget solid familiebedrift, nå eiet og drevet av familien Welsch/Faber.

Takket være egen produktutvikling kan Ponsel raskt tilpasse seg endringer og nye trender i markedet. Forretningsideen er ambisiøs : Man skal forsyne det tyske og internasjonale markedet med merkevaren Ponsel, som innebærer moderne og markedstilpasset design, høy kvalitet «Made in Germany», og et svært godt pris/kvalitetsforhold.

Resultatet av dette viser seg i den høye kvaliteten og alle de individuelle modellene i Ponsels to modellkolleksjoner Venturo og Chalet.

 

Tilleggsinformasjon

Varekode montevideo
Produsent Ponsel

Produktomtaler

Skriv din egen omtale