Meny

Lisa

Lisa

Lisa er en klassisk ørelappstol med høy kvalitet og meget god sittekomfort! 

Seteputen og ryggputen er stoppet med kaldskum, og seteputen er vendbar i stoffversjonen

Lisa leveres med en rekke typer av ben, og kan leveres med kappe. Lisa kan også leveres med sving-funksjon – men da i versjon med kappe. Til Lisa kan man også velge tilhørende pall. 

Top-Line har gjennomgående stoffkolleksjon og denne hvilestolen kan derfor matches med sofaer eller andre hvilestoler fra Top-Lines brede og gode sortiment. Vi har gjort et mindre stoffutvalg som kan sees nærmere her. Enkeltbilder av stolen kan inneholde stoffer eller skinn vi ikke har med i vår begrensede presentasjon - ta i tilfelle kontakt - vi skaffer! Les mer om stoffkvaliteter og valg av riktig stoff i Interio-bloggen her


Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt, eller om du ønsker å bestille stoffprøver eller ønsker mer informasjon om Top-Lines hvilestoler 

Lagerstatus: Leveringstid 4-6 uker

kr 5 990,00

* Påkrevde felt

kr 5 990,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Top-Line ble grunnlagt i 1986 som produsent av stoppede møbler i Danmark og basert på salg til det skandinaviske markedet.

I 1996 ble det besluttet å flytte større deler av produksjonen til Polen. Egen nybygget fabrikk ble innviet i år 2000, og senere påbygg gjør at man nå disponerer ca. 14.000 m2 produksjonsareal. Denne polske produksjonsbedriften er eid 100% av Top-Line i Danmark og produserer kun til Top-Line, og under Top-Line’s høye krav til kvalitet og miljø.

I Top-Lin-konsernet er det idag ansatt ca. 300 medarbeidere. All produktutvikling foretas i Danmark og Top-Line har gjennom et moderne og stort produktspekter og sin høye kvalitets- og miljøkrav vokst til i dag og være en stor internasjonal aktør med eksport til mange land.

Top-Line sortimentet spenner over et bredt spekter av sofaer, hvilestoler, sovesofaer, spisesofa og spisestoler i både stoff og skinn.

Top-Line er først og fremst kvalitet!

Tilleggsinformasjon

Varekode 1100266
Produsent Top-Line
Høyde 107
Bredde 87
Dybde 84

Produktomtaler

Skriv din egen omtale