Meny

Prime hvilestol

Prime hvilestol

Prime hvilestoll har et klassisk retropreget design, som alltid med sittekomfort i god Dan-Form-standard. Dan-Form har også tatt med seg dette gode designet og lagt det inn i både matchende barstol og spisestol 

Prime hvilestol leveres med seter i kunstskinn i sort, lysebrunt eller i velourstoff med påtrykket palmemotiv. Stolene i kunstskinn har sorte ben, stolen i velourstoff har gullfargede ben

Stolen har en høyde på 70 cm. Sittehøyden er 41 cm,  bredde på 61 cm og dybde på 68 cm. 

Stolen veier 17 kg og leveres i enkeltstolforpakning 

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt, eller om du ønsker mer info om Prime-serien

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 2 690,00

* Påkrevde felt

kr 2 690,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Prime leveres av danske Dan-Form som er blant de mer innovative i Danmark. Dan-Form bruker både egne designere og eksterne for å sikre den designmessige delen av produktutviklingen.

Kvalitet

Hele produktspekteret er av høy kvalitet, og mange av Dan-Forms produkter er også egnet som kontraktsmøbler, med alt hva det innebærer av hardere slitasje.  Alle stadier av produksjonen blir fulgt tett opp med løpende kvalitetskontroll. Det blir kun benyttet A1 finèr på all utvendig finèring av møbler.  Alle skallstoler er polyurethane-lakkert, den sterkeste og mest slitesterke av de miljøakseptable lakkmetodene.

Skinn-typene som benyttes av Dan-Form er Regenerert Skinn, splittet skinn og ordinært skinn helt opp til ”top grade” nivå.
Regenerert skinn, er en patentert prosess som lager en sammensetning av skinn, ulike bindemiddel og fyllstoff, samt polyurethan. Materialet beveger seg ikke i samme utstrekning som "ordinært" skinn, og kan derfor være en fordel ved f. eks bar- og spisestuestoler hvor man ønsker et definert utseende, uten å måtte polstre for mye.
Splittet skinn betyr at man fjerner det helt øvre laget av skinnet, og benytter det fiberrike, og smidige skinnlaget under det ytre.

Miljø og sosialt ansvar

Interio legger også vekt på at Dan-Form har som mål å produsere så ”grønt” som mulig og at de nøye følger opp valg av råmaterialer, underleverandører og del-produsenter til sitt sortiment. Det blir benyttet trematerialer fra plantet og re-plantet skog i kombinasjon med miljøriktig lim, maling og emballasje.
Dan-Form har selvfølgelig nulltoleranse for barnearbeid i hele sin produksjonslinje, og forlanger også det samme av alle underleverandører av råvarer.

Tilleggsinformasjon

Varekode 1100276
Produsent Dan-Form
Sittehøyde 41
Høyde 70
Bredde 61
Dybde 68

Produktomtaler

Skriv din egen omtale