Meny

City Spirit Lin Natur 180*200

City Spirit Lin Natur 180*200

City Spirit er en hel sengeserie i forskjellige farger og flere bredder. Alle sengene er 200 cm lange. Denne modellen er i fargen lin natur, og passer til 180 cm (2 *90 cm) bred madrass.. 

City Spirit er i designet inspirert av barokk "prakt" og diamantsømmen og den omkringliggende quilting gir et glamorøst preg. Selve rammen er sammensatt av massiv bøk og gran, mens fiberplatene er i mdf. Ben i lakkert massiv bøk. Sengen er trukket med stoff  i 70% polyester, 20% lin og 10% bomull som måler 45000 på Martindaleskalaen, polstring i polyuretan, i ryggstøet med ca 23 kg/kbm for god komfort når man sitter i sengen.

Sengen veier 69 kg og leveres umontert - enkel montering. Se menypunktet "tilleggsinformasjon" for fler relevante mål. Sengen leveres uten madrasser og sengebunn slik at kjøper kan tilpasse madrasser etter eget komfortbehov

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt, om du  ønsker mer info om City Spirit eller andre senger fra Kare Design 

Vi tar forbehold om levering i forhold til varens lager- og sortimentsstatus hos Kare Design

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 20 990,00
ELLER
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør gjennom et eget uttrykk og til rimelige priser – alt fra sin base i München, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du MÅ ta deg tid til å bla igjennom Kare Designs flotte 400 siders hovedkatalog - kontakt oss på kundeservice@interio.net om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 7078604
Produsent Kare
Høyde 153
Lengde 221
Bredde 212

Produktomtaler

Skriv din egen omtale