Meny

Monaco spisestol

Monaco spisestol

Stlig og litt retropreget spisestol med flott kombinasjon av solid polstret stoff og treverk i bøk. Finnes i to versjoner, i "schoko"-farget treverk, og i en modell med "nougat"-farget treverk.  Begge treverkfargene finnes også som matchende barstol. "Nougat"-versjonen vil være tilgjengelig for levering i midten av April.

Spisestolen har høyde 72 cm og sittehøyde på 46 cm. Stolen veier 6,8 kg. Se menypunktet "tilleggsinformasjon" for alle mål. Stolen selges i minsteforpakning a 2 stoler, deretter i enkeltstolforpakning, 

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt, om du ønsker mer info om de forskjellige Monaco-modellene eller andre spisestoler fra Kare Design

Vi tar forbehold om levering i forhold til varens lager- og sortimentsstatus hos Kare Design

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 1 990,00

* Påkrevde felt

kr 1 990,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør gjennom et eget uttrykk og til rimelige priser – alt fra sin base i München, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du MÅ ta deg tid til å bla igjennom Kare Designs flotte 400 siders hovedkatalog - kontakt oss på kundeservice@interio.net om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 7081834
Produsent Kare
Sittehøyde 46
Høyde 72
Bredde 58
Dybde 47
Sitte Dybde 45

Produktomtaler

Skriv din egen omtale