Meny

Molly Sofa

Molly Sofa

Vakker og koselig designet 3-seters sofa med meget god sittekomfort. Vanger, rygg og sete er også gitt et puteutseende, noe som gir Molly et ganske unikt uttrykk.

Molly leveres i 3 forskjellige stoff alle i 100% polyester. Variantene er grått stoff med grov struktur, rosa velour og grå velour. Det grå stoffet med 19.000 på Martindaleskalaen, velourmodellene med 100.000. Alle tre stoffene scorer høyt på lysbestandighet.

Sete og rygg er polstret med polyurethanskum med hhvis 30 og 28 kg pr kbm (sete/rygg), noe som gir en ganske fast sittekomfort. Ben i bøk, skrog i mdf.

Alle mål er angitt under «tilleggsinformasjon», 3-seteren er 205  cm bred, og veier 73 kg

Molly leveres også som matchende lenestol

 

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt, om du  ønsker mer info eller å kjøpe annen sofa/stol eller ønsker info om andre sofaer fra Kare Design 

Prisen under er angitt for Molly 3-seter sofa i grått stoff. Se stoffvalgmenyen for pris på andre stoffalternativer. Vi tar forbehold om levering i forhold til varens lager- og sortimentsstatus hos Kare Design

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 17 990,00

* Påkrevde felt

kr 17 990,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør gjennom et eget uttrykk og til rimelige priser – alt fra sin base i München, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du MÅ ta deg tid til å bla igjennom Kare Designs flotte 400 siders hovedkatalog - kontakt oss på kundeservice@interio.net om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 7079941
Produsent Kare
Sittehøyde 44
Høyde 80
Bredde 205
Dybde 90

Produktomtaler

Skriv din egen omtale