Meny

Molly lenestol

Molly lenestol

Vakker og koselig designet lenestol og 3-seters sofa med meget god sittekomfort. Vanger, rygg og sete er også gitt et puteutseende, noe som gir Molly et ganske unikt uttrykk.

Molly leveres i 5 forskjellige stoff alle i 100% polyester. Variantene er grått stoff med grov struktur, og velourstoff i fargene rosa, taupe, grå og blå. Det grå stoffet med 19.000 på Martindaleskalaen, velourmodellene med 100.000. Alle stoffene scorer høyt på lysbestandighet.

Sete og rygg er polstret med polyurethanskum med hhvis 30 og 28 kg pr kbm, noe som gir en ganske fast sittekomfort. Ben i bøk, skrog i mdf.

Alle mål er angitt under «tilleggsinformasjon», stolen er 105  cm bred, og veier 27 kg

Molly leveres også som matchende 3-ster sofa

 

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt, om du  ønsker mer info eller å kjøpe annen sofa/stol eller ønsker info om andre lenestoler fra Kare Design 

Prisen under er angitt for Molly lenestol i grått stoff. Se stoffvalgmenyen for pris på andre stoffalternativer. Vi tar forbehold om levering i forhold til varens lager- og sortimentsstatus hos Kare Design

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 11 490,00

* Påkrevde felt

kr 11 490,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør gjennom et eget uttrykk og til rimelige priser – alt fra sin base i München, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du MÅ ta deg tid til å bla igjennom Kare Designs flotte 400 siders hovedkatalog - kontakt oss på kundeservice@interio.net om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 7082376
Produsent Kare
Sittehøyde 44
Høyde 80
Bredde 105
Dybde 90

Produktomtaler

Skriv din egen omtale