Meny

Modern Nature sofabord

Modern Nature sofabord

Dette er et designsmykke!  Det integrerte treelementet med skuffen bokstavelig talt flyter inne i glasslegemet. Modern Nature kan også leveres som konsollbord og settebord.

Hylle/skuffennsatsen er laget av shala-tre, som er et mye brukt indisk treverk i teak-familien. Selve bordet er av herdet glass, og måler 120*60 cm og er 43 cm høyt. Vekten er 48 kg 

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt, om du har spørsmål om Modern Nature Sofabord, eller ønsker mer info de andre Modern Nature-bordene eller andre sofabord fra Kare Design eller annet.

Vi tar forbehold om levering i forhold til varens lager- og sortimentsstatus hos Kare Design.Dette bordet kan kjøpes i nettbutikk, men må hentes av kunde på vårt lager.

 

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 13 490,00
ELLER
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør gjennom et eget uttrykk og til rimelige priser – alt fra sin base i München, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du MÅ ta deg tid til å bla igjennom Kare Designs flotte 400 siders hovedkatalog - kontakt oss på kundeservice@interio.net om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 7083856
Produsent Kare
Høyde 43
Lengde 120
Bredde 60

Produktomtaler

Skriv din egen omtale