Meny

Loft sofa

Loft sofa

Stilfull kubisk designet sofa og lenestol med mange forseggjorte detaljer. Seteputen og ryggen er hel og ubrutt og bidrar både til rene linjer og ekstra komfort. Loft framstår som litt særegen, uten å "ta for mye plass" rent visuelt sett.

Loft sofa leveres i 3 forskjellige farger, lysgrå, brun og mørkgrå/antrasitt, alle i 100% polyester.  Stoffet på Loft måler 30.000 på Martindaleskalaen, og scorer også høyt på lysbestandighet.

Sete og rygg er polstret med polyurethanskum med 33 kg pr kbm (sete/rygg), noe som gir en fast og god sittekomfort. Putene er "puffet" med polyester, og er vaskbare på 30 grader..

Ramme og ben i forkrommet edelstål, plater i massiv furu treverk. Se bilder for ulik fast tilhørende farge av ben på de ulike stoffutgavene

Alle mål er angitt under «tilleggsinformasjon» og på målsatt bilde i bildekarusellen, 3-seteren er 226 cm bred, og veier 50 kg

Loft leveres også som matchende lenestol

 

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt, om du  ønsker mer info eller å kjøpe annen sofa/stol eller ønsker info om andre sofaer fra Kare Design 

Prisen under er angitt for Loft 3-seter sofa. Se valgmenyen for valg av stoff-farge.. Vi tar forbehold om levering i forhold til varens lager- og sortimentsstatus hos Kare Design

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 18 990,00

* Påkrevde felt

kr 18 990,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør gjennom et eget uttrykk og til rimelige priser – alt fra sin base i München, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du MÅ ta deg tid til å bla igjennom Kare Designs flotte 400 siders hovedkatalog - kontakt oss på kundeservice@interio.net om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 7083528
Produsent Kare
Sittehøyde 44
Høyde 70
Bredde 226
Dybde 80
Sitte Dybde 59

Produktomtaler

Skriv din egen omtale