Meny

Loft lenestol

Loft lenestol

Stilfull kubisk designet lenstol og sofa med mange forseggjorte detaljer. Seteputen og ryggen på sofaen er hel og ubrutt og bidrar både til rene linjer og ekstra komfort. Loft framstår som litt særegen, uten å "ta for mye plass" rent visuelt sett.

Loft lenestol leveres i 3 forskjellige farger, lysgrå, brun, mørkgrå/antrasitt og lysblå/turkis velour,  alle i 100% polyester.  Stoffet på Loft måler 30.000 på Martindaleskalaen, og scorer også høyt på lysbestandighet.

Sete og rygg er polstret med polyurethanskum med 33 kg pr kbm, noe som gir en fast og god sittekomfort. Putene er "puffet" med polyester, og er vaskbare på 30 grader..

Ramme og ben i forkrommet edelstål, plater i massiv furu treverk. Se bilder for ulik fast tilhørende farge av ben på de ulike stoffutgavene

Alle mål er angitt under «tilleggsinformasjon» og på målsatt bilde i bildekarusellen, lenestolen er 81cm bred, og veier 27 kg

Loft leveres også som matchende sofa

 

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt, om du  ønsker mer info eller å kjøpe annen sofa/stol eller ønsker info om andre lenestoler fra Kare Design 

Prisen under er angitt for Loft lenestol. Se valgmenyen for valg av stoff-farge.. Vi tar forbehold om levering i forhold til varens lager- og sortimentsstatus hos Kare Design

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 9 990,00

* Påkrevde felt

kr 9 990,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør gjennom et eget uttrykk og til rimelige priser – alt fra sin base i München, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du MÅ ta deg tid til å bla igjennom Kare Designs flotte 400 siders hovedkatalog - kontakt oss på kundeservice@interio.net om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 7083140
Produsent Kare
Sittehøyde 44
Høyde 70
Bredde 81
Dybde 80
Sitte Dybde 59

Produktomtaler

Skriv din egen omtale