Meny

Gloria Spisebord

Gloria Spisebord

Luksuriøst og raffinert design, med litt "glam" - preg. Bordplaten er 13 mm tykk sikkerhetsglass, med to kunstnerisk formede ben, enten forkormmet eller i gullfarge. Kan også leveres med ben i "regnbuefarger"

Gloria har størrelsen 200*100, er 75 cm høy og veier 79 kg. Til Gloria-serien hører også matchende sofabord og konsollbord .

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt, om du har spørsmål om Gloria Spisebord, eller ønsker mer info om Gloria-serien eller andre spisebord fra Kare Design eller annet.

Se valgmenyen for valg av de to benkonfigurasjonene. Vi tar forbehold om levering i forhold til varens lager- og sortimentsstatus hos Kare Design

Denne varen kan kjøpes i nettbutikk, men på grunn av fare for transportskade kan vi dessverre ikke levere denne til kunder utenfor Oslo, Østfold og Follo. Varen kan også hentes på vårt lager. Ta kontakt på kundeservice@interio.net ved spørsmål om leveringsalternativer

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 13 490,00

* Påkrevde felt

kr 13 490,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør gjennom et eget uttrykk og til rimelige priser – alt fra sin base i München, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du MÅ ta deg tid til å bla igjennom Kare Designs flotte 400 siders hovedkatalog - kontakt oss på kundeservice@interio.net om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 7081543
Produsent Kare
Høyde 75
Lengde 200
Bredde 100

Produktomtaler

Skriv din egen omtale