Meny

Window Iron Speil

Window Iron Speil

Et kjempestilig speil på 200*90 cm - designet for å gi "vindus-illusjon" med tilhørende sprosser. Speilet har pulverlakkert ramme, og er blankt med brunsjatteringer.

Kan henge både vertikalt og horisontalt, og veier 36 kg

Dette speilet kan kjøpes i nettbutikk, men må hentes av kunde på vårt lager. Vi tar forbehold om levering i forhold til varens lager- og sortimentsstatus hos Kare Design

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt, om du ønsker mer informasjon om dette speilet eller andre fra Kare Design 

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 4 790,00
ELLER
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør gjennom et eget uttrykk og til rimelige priser – alt fra sin base i München, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du MÅ ta deg tid til å bla igjennom Kare Designs flotte 400 siders hovedkatalog - kontakt oss på kundeservice@interio.net om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 7077444
Produsent Kare
Høyde 200
Bredde 90
Dybde 3

Produktomtaler

Skriv din egen omtale