Meny

Big Beauty Candle Speil

Big Beauty Candle Speil

Moderne speil med raffinement!

Et elegant og moderne veggspeil med ni brønner for telys som gjør speilet til et absolutt blikkfang i rommet. Eller er det ikke 18 telys vi ser? Dette er en original kombinasjon av design, stil og «kos»!

Dette speilet kan kjøpes i nettbutikk, men må hentes av kunde på vårt lager.

Se flere speil på Kare's egen nettside  finner du noe interessant kontakt oss på e-post kundeservice@interio.net - vi skaffer deg (nesten) alt fra Kare Design!

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt, om du ønsker mer informasjon om dette speilet eller andre fra Kare Design 

Lagerstatus: På lager

kr 1 990,00
ELLER
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har gjennom slagordet "Mye smak for pengene" spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør til rimelige priser – alt fra sin base i Munchen, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du kan se alle de andre Kare-produktene i Kare's egen nettbutikk - kontakt oss på kundeservice@interio.net om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 2440002
Produsent Kare
Høyde 35
Bredde 91
Dybde 9

Produktomtaler

Skriv din egen omtale