Meny

Thinktank barstol med svivelbase

Thinktank barstol med svivelbase

Stilg og romslig barstol i Las Vegas-stil. Finnes i to versjoner, denne med høyderegulerbar svivelbase og èn med faste ben. Det finnes også matchende spisestol i Thinktank-serien.

Denne stolen har en spesielt god sittekomfort - også om man sitter lenge. Ikke bare på grunn av designet, men også fordi både setet og ryggstøet er solid polstret med 25 kg/kbm polyurethanskum

Stolen har base i sort pulverlakkert stål, er svingbar og høyderegulerbar og har en sittehøyde på 58-83 cm

Barstolen har maxhøyde 111 cm, er 65 cm bred og har en dybde på 55 cm og veier 20,5 kg. Selges i minsteforpakning a 2 stoler, deretter i enkeltstolforpakning.

Se også Kares tyske nettbutikk for spisestolen Thinktank Armlenestol

Du kan også se hele utvalget av barstoler og -krakker i Kares egen tyske nettbutikk her, 

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt, om du ønsker mer info om de forskjellige Thinktank-modellene eller andre barstoler fra Kare Design

Lagerstatus: Leveringstid 5-7 uker

kr 4 790,00
ELLER
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har gjennom slagordet "Mye smak for pengene" spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør til rimelige priser – alt fra sin base i Munchen, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du kan se alle de andre Kare-produktene i Kare's egen nettbutikk - kontakt oss på kundeservice@interio.net om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 7080672
Produsent Kare
Sittehøyde 58 - 83
Høyde Max 111
Bredde 65
Dybde 55
Sitte Dybde 40

Produktomtaler

Skriv din egen omtale