Meny

Finca Spisebord

Finca Spisebord

Finca - serien fra Kare Design er en stor og omfattende stilserie bestående av en rekke forskjellige møbler, såsom spisebord, salongbord, bardisk, speil, konsollbord, diverse skap, senger, hyller, benker, kommoder etc. Serien er i Mango-tre som er lakkert

Her kan du se alle aktuelle produkter i Finca-serien

Det er 2 forskjellige størrelser av Finca spisebord :  180*90 og 160*80. Begge med høyde 76 cm. Alle bordene har rikt med utskjæringer/ornamenter, og alle har to skuffer på den ene siden av bordets langside.  De naturlige materialer som er benyttet «lever videre» selv etter behandling, og kan reagere på varme, fuktighet eller sterkt sollys. Dette er bevisst fra Kare’s side og en integrert del av dette autentiske møbel.

Se også Finca-filmen nederst på siden og "Wild at home",  Kare Designs online Finca-katalog.

Kare Design har et stort utvalg av spisebord. Se utvalget av spisebord i Kares tyske nettbutikk her, 

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt, om du har spørsmål om Finca Spisebord, eller ønsker mer info om annet fra Finca-serien, andre spisebord fra Kare Design eller annen info

Prisen under er for Finca Spisebord 180*90 

Dette bordet kan kjøpes i nettbutikk, men må hentes av kunde i butikk på vårtlager.

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 10 990,00
ELLER
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har gjennom slagordet "Mye smak for pengene" spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør til rimelige priser – alt fra sin base i Munchen, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du kan se alle de andre Kare-produktene i Kare's egen nettbutikk - kontakt oss på kundeservice@interio.net om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 7079485
Produsent Kare
Høyde 77
Bredde 180
Dybde 90

Produktomtaler

Skriv din egen omtale