Meny

Desire High Sølvgrå Velour 180*200

Desire High Sølvgrå Velour 180*200

Desire er en serie av senger i forskjellige farger, bredder og høyder som hører til den store møbelserien Desire hos Kare Design. Denne serien er sammensatt av sofaer, flere typer lene- og hvilestoler, puffer, og sjeselonger.

Alle sengene i Desire-serien er 200 cm lange. Denne modellen er en utgave i sølvgrå velour med en høyere sengegavl, og passer til 180 cm (2 *90 cm) bred madrass.. 

Desire-sengene er designet med sine forseggjorte knapper og  kvalitetspolstring for å gi et luksuriøst og stilig utseende. Den er fullt polstret og har blitt raffinert med forseggjort, allsidig knapping. Dette framheves ytterligere gjennom det diskret skinnende velour som sengen er trukket med. 

Selve rammen er i gran, sponplater av bøketre, mens fiberplatene er i mdf. Ben i lakkert massiv bøk. Sengen er trukket med stoff  i 100% polyester, som måler hele 100.000 på Martindaleskalaen, polstring i polyuretan, med ca 25 kg/kbm for god komfort også i ryggen når man sitter i sengen.

Sengen veier 52 kg og leveres umontert - enkel montering. Se menypunktet "tilleggsinformasjon" for fler relevante mål. Sengen leveres uten madrasser og sengebunn slik at kjøper kan tilpasse madrasser etter eget komfortbehov

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt, om du  ønsker mer info om Desire eller andre senger fra Kare Design 

Vi tar forbehold om levering i forhold til varens lager- og sortimentsstatus hos Kare Design

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 24 990,00
ELLER
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør gjennom et eget uttrykk og til rimelige priser – alt fra sin base i München, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du MÅ ta deg tid til å bla igjennom Kare Designs flotte 400 siders hovedkatalog - kontakt oss på kundeservice@interio.net om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 7081227
Produsent Kare
Høyde 136
Lengde 228
Bredde 197

Produktomtaler

Skriv din egen omtale