Meny

Flair spisestol

Flair spisestol

Flair har et trendy og framoverlent design, med en behagelig sittekomfort. Flair er en del av en hel stolserie med bar- og counterstoler og lenestoler.

Flair spisestol leveres i en rekke forskjellige versjoner/farger med setet trukket i skinn, kunstskinn eller stof, satt opp med enten sortlakkerte ben, metallben i chrome, sort  eller bein i eik. NB : Merk på bildene at de forskjellige typer ben har noe forskjellige design - Ta kontakt om du trenger nærmere spesifikasjon av dette! .

Stolen er 81cm høy, og sittehøyden er 50 cm. Se nedtrekksmenyen og bildene for spesifikasjon av de ulike stolutgavene

Flair veier 5 kg, og leveres i minsteforpakning a 4 stoler. Enkel montering. Vi tar forbehold om levering i forhold til varens lager- og sortimentsstatus hos DanForm

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt, eller om du ønsker mer info om Flair-stolene

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 2 690,00
Flair spisestol kjøpes i pakker på 2. Pris er per stk.

* Påkrevde felt

kr 2 690,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Flair leveres av danske Dan-Form som er blant de mer innovative i Danmark. Dan-Form bruker både egne designere og eksterne for å sikre den designmessige delen av produktutviklingen.

Kvalitet

Hele produktspekteret er av høy kvalitet, og mange av Dan-Forms produkter er også egnet som kontraktsmøbler, med alt hva det innebærer av hardere slitasje.  Alle stadier av produksjonen blir fulgt tett opp med løpende kvalitetskontroll. Det blir kun benyttet A1 finèr på all utvendig finèring av møbler.  Alle skallstoler er polyurethane-lakkert, den sterkeste og mest slitesterke av de miljøakseptable lakkmetodene.

Skinn-typene som benyttes av Dan-Form er Regenerert Skinn, splittet skinn og ordinært skinn helt opp til ”top grade” nivå.
Regenerert skinn, er en patentert prosess som lager en sammensetning av skinn, ulike bindemiddel og fyllstoff, samt polyurethan. Materialet beveger seg ikke i samme utstrekning som "ordinært" skinn, og kan derfor være en fordel ved f. eks bar- og spisestuestoler hvor man ønsker et definert utseende, uten å måtte polstre for mye.
Splittet skinn betyr at man fjerner det helt øvre laget av skinnet, og benytter det fiberrike, og smidige skinnlaget under det ytre.

Miljø og sosialt ansvar

Interio legger også vekt på at Dan-Form har som mål å produsere så ”grønt” som mulig og at de nøye følger opp valg av råmaterialer, underleverandører og del-produsenter til sitt sortiment. Det blir benyttet trematerialer fra plantet og re-plantet skog i kombinasjon med miljøriktig lim, maling og emballasje.
Dan-Form har selvfølgelig nulltoleranse for barnearbeid i hele sin produksjonslinje, og forlanger også det samme av alle underleverandører av råvarer.

Tilleggsinformasjon

Varekode 1300547
Produsent Dan-Form
Sittehøyde 49
Høyde 81
Bredde 64
Dybde 57

Produktomtaler

Skriv din egen omtale