Meny

Clear Club skrivebord

Clear Club skrivebord

Clear Club-serien : Kare beskriver sitt eget design som trendy og urbant - med snitt av både minimalisme og retro-avrundede former. Serien består av en rekke forskjellige bord, sofabord, skrivebord, konsollbord, avis- og settebord.

Typisk for alle delen av Clear-Club serien er de rene og avrundede linjene - møbler som kan kombineres med mye. Glasstykkelsen variere i de ulike delene av serien etter bruksområde. Denne versjonen har 12mm herdet glass

Dette skrivebordet måler 125 * 60 cm og er 78 cm høyt. Vekten er 49 kg, . 

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt, om du har spørsmål om Clear Club Skrivebord, eller ønsker mer info om Clear Club-serien  eller andre skrivebord fra Kare Design eller annet.

Vi tar forbehold om levering i forhold til varens lager- og sortimentsstatus hos Kare Design.

Denne varen kan kjøpes i nettbutikk, men på grunn av fare for transportskade kan vi dessverre ikke levere denne til kunder utenfor Oslo, Østfold og Follo. Varen kan også hentes på vårt lager. Ta kontakt på kundeservice@interio.net ved spørsmål om leveringsalternativer

Lagerstatus: På lager

kr 7 990,00
ELLER
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør gjennom et eget uttrykk og til rimelige priser – alt fra sin base i München, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du MÅ ta deg tid til å bla igjennom Kare Designs flotte 400 siders hovedkatalog - kontakt oss på kundeservice@interio.net om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 7076719
Produsent Kare
Høyde 78
Lengde 125
Bredde 60

Produktomtaler

Skriv din egen omtale