Meny

Wire sofabord (sett a 2)

Wire sofabord (sett a 2)

Sofabord med elegante og minimalistiske linjer. Den fintrukne rundrammen med slanke metallstenger er toppet med en bordplate av glass i tilpasset farge. .Wire- bordet leveres i par av 2-bord, hvor et største bordet har diameter på 69,5 cm og en høyde på 33,5 cm, mens det minste bordet har diameter på 60 cm og høyde på 30,5 cm. Sette veier tilsammen 12,5 kg.

Wire-serien er tilgjengelig i svart, hvit, sølvfarge, messingfarge eller kobberfarge. Det finnes også matchende settebord og en matchende lampeserie.

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt, om du har spørsmål om de Wire Sofabord, eller ønsker mer info om andre Wire-produkter eller andre sofabord fra Kare Design eller annet.

Se valgmenyen for de ulike fargevalg av Wire sofabord.Vi tar forbehold om levering i forhold til varens lager- og sortimentsstatus hos Kare Design

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 4 290,00

* Påkrevde felt

kr 4 290,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør gjennom et eget uttrykk og til rimelige priser – alt fra sin base i München, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du MÅ ta deg tid til å bla igjennom Kare Designs flotte 400 siders hovedkatalog - kontakt oss på kundeservice@interio.net om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 7079577
Produsent Kare
Høyde 34

Produktomtaler

Skriv din egen omtale