Meny

Goose neck gulvlampe

Goose neck gulvlampe

Elegant gulvlampe i tidløst design og en touch av ekstravaganse.

Gooseneck er elegant og eksentrisk, men også lett og livlig. Passer derfor til ulike lokaler og muligheter, og kan - med sin lange "goose neck" bokstavelig talt bringe lys inn i mørket overalt i rommet

Lampen har høyglans fot og galge i krom utseende med sort skjerm, og i en versjon med både fot, galge og skjerm i kobberfarge. 

Se mer av versjonene av Goose Neck hos Kare Design

Se også Kare's egne nettsider for et kjempeutvalg av spennende belysning. 

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å kjøpe Goose Neck, annen Kare-belysning, eller ønsker priser på Kare-belysning i norske kroner eller mer info

Priseksempelet under er for Goose Neck med sort skjerm 


Lagerstatus: Leveringstid 4-6 uker

kr 2 145,00
ELLER
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har gjennom slagordet "Mye smak for pengene" spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør til rimelige priser – alt fra sin base i Munchen, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du kan se alle de andre Kare-produktene i Kare's egen nettbutikk - kontakt oss på kundeservice@interio.net om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 2250915
Produsent Kare
Høyde 205
Bredde 160
Dybde 40

Produktomtaler

Skriv din egen omtale