Meny

Authentico sofabord

Authentico sofabord

Authentico sofabord er en del av Authentico- serien fra Kare Design. Dette er en stor og omfattende stilserie bestående av en rekke forskjellige møbler, såsom bord, benker, stol, speil, konsollbord, diverse skap / virtriner, kommoder etc. 

Her kan du se nærmere på  Kare's Authentico katalog online

Authentico sofabord er laget av sheesham-tre (indisk rosetre), som er oljet og lakkert. Dette gir et både vakkert og levende spill i treverket. Salongbordet måler 120*60 cm og er 40 cm høyt. 

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringtom du har spørsmål om Authentico Sofabord, eller ønsker mer info om Authentico-serien eller andre sofabord fra Kare Design eller annet.

Vi tar forbehold om levering i forhold til varens lager- og sortimentsstatus hos Kare Design. 

 

Se nærmere på treverket i Authentico-.serien i filmen under

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 5 990,00
ELLER
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør gjennom et eget uttrykk og til rimelige priser – alt fra sin base i München, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du MÅ ta deg tid til å bla igjennom Kare Designs flotte 400 siders hovedkatalog - kontakt oss på kundeservice@interio.net om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 7078569
Produsent Kare
Høyde 40
Lengde 120
Bredde 60

Produktomtaler

Skriv din egen omtale