Meny

Clear Club Avisbord

Clear Club Avisbord

Clear Club serien : Kare beskriver sitt eget desgin som trend og urbant - med snitt av både minimalisme og retro-avrundede former

Typisk for alle delen av Clear-Club serien er de rene og avrundede linjene - møbler som kan kombineres med mye. Glasstykkelsen variere i de ulike delene av serien etter bruksområde

Avisbordet er 42 cm høyt, 48 cm bredt og 38 cm dypt. Det veier 27,5 kg. Glasset her er 10mm tykt. 

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt, om du har spørsmål om Clear Club Avisbord, eller ønsker mer info om Clear Club-serien  eller andre bord fra Kare Design eller annet.

Vi tar forbehold om levering i forhold til varens lager- og sortimentsstatus hos Kare Design.Dette bordet kan kjøpes i nettbutikk, men må hentes av kunde på vårt lager.

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 2 390,00
ELLER
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør gjennom et eget uttrykk og til rimelige priser – alt fra sin base i München, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du MÅ ta deg tid til å bla igjennom Kare Designs flotte 400 siders hovedkatalog - kontakt oss på kundeservice@interio.net om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 7076741
Produsent Kare
Høyde 42
Bredde 48
Dybde 38

Produktomtaler

Skriv din egen omtale