Meny

Finca Konsollbord

Finca Konsollbord

Finca serien : Moderne romantikk og hånd-skåret ornamenter i lakkert Mango-tre

Finca er designet inspirert av sjarmen til sørlige områder og den bekymringsløse livsstil.  Typisk for Finca serien er ornamentale mønster, rustikk tre og vakkert hånd-skåret fronter. Dette sjarmerende konsollbordet er en integrert del av Finca-serien, men greier seg også utmerket på egen hånd. Praktisk funksjon med med to skuffer. Dermed skulle orden i stuen, gangen eller hjemmekontoret være sikret! 

De naturlige materialer som er benyttet «lever videre» selv etter behandling, og kan reagere på varme, fuktighet eller sterkt sollys. Dette er bevisst fra Kare’s side og en integrert del av dette autentiske møbel.

Se mer av Finca - serien i Kares egen nettbutikk og "Wild at home",  Kare Designs online Finca-katalog.

Se også Kare's egen nettbutikk for flere konsollbord 

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt, om du har spørsmål om Finca konsollbord, eller ønsker mer info om annet fra Finca-serien, andre spisebord fra Kare Design eller annen info

Lagerstatus: Leveringstid 4-6 uker

kr 5 490,00
ELLER
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har gjennom slagordet "Mye smak for pengene" spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør til rimelige priser – alt fra sin base i Munchen, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du kan se alle de andre Kare-produktene i Kare's egen nettbutikk - kontakt oss på kundeservice@interio.net om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 1250062
Produsent Kare
Høyde 76
Bredde 135
Dybde 40

Produktomtaler

Skriv din egen omtale