Meny

Caruso Skoskap - 5 hyller

Caruso Skoskap - 5 hyller

Caruso skoskap i stilig og moderne utseende

Skoskapet er i metall, og er utstyrt med fem romslige vippehyller som kan huse en rekke sko, godt beskyttet mot støv og ytre påvirkning, og endelig ligger ikke skoene i en eneste stor floke! Caruso kan du få til å passe i ethvert interiør, både i entrè, i garderobe og på soverommet. Caruso er designet av Giorgio Cavallo. 

Skoskapet kan  leveres i både preget sølvfarge, antrasitt, bronsefarget og hvitt, og med både 3 og 5 vippehyller. Se 3-hyllers versjonen her på interio.net!

Caruso med 5 vippehyller er 170 cm høyt, 50 cm bredt og har en dybde på 14 cm. Skapet veier 14 kg. 

Caruso skoskap kan kjøpes i nettbutikk, men må hentes av kunde på vårt lager. Kontakt oss på kundeservice@interio.net for eventuell hjemlevering.

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt, eller om du ønsker annen info Vi tar forbehold om levering i forhold til varens lager- og sortimentsstatus hos Kare Design.

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 2 140,00

* Påkrevde felt

kr 2 140,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør gjennom et eget uttrykk og til rimelige priser – alt fra sin base i München, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du MÅ ta deg tid til å bla igjennom Kare Designs flotte 400 siders hovedkatalog - kontakt oss på kundeservice@interio.net om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 2500106
Produsent Kare
Høyde 103
Bredde 50
Dybde 14

Produktomtaler

Skriv din egen omtale