Meny

Cherry 80 storage benk

Cherry 80 storage benk

Litt glamour i  grått eller lysfiolett gjør vel ikke skade? Cherry "storage" benk 80 kan både brukes som sittebenk og som settebord, har lagringsplass og er i tillegg uforskammet stilig!

Benken har smakfullt design og to valgmuligheter i velurstoff-farge, den grå med sølvfarge på sokkelen og den lysfiolette med messingfarge på sokkelen.  Cherry benk kan også kombineres med flere andre matchende småmøbler i Cherry-serien, to forskjellige størrelser av puff, en større krakk med mer romslig oppbevaringsmulighet, og en stol. 

Metallfoten er pulverlakkert.. Velourstoffet er i 100% polyester, setet polstert med 20 kg/kbm polyuretan. Benken tåler maks 150 kg belastning.

Denne utgaven av Cherry benk er 42 cm høy, 80 cm bred og 40 cm dyp. Den veier 11,5 kg. Ønsket variant velger du nederst

Kontakt oss på kundeservice@interio.net om du ønsker å bli oppringt eller om du  ønsker mer info om Cherry benk eller Cherry-serien, andre møbler fra Kare Design eller annet

Vi tar forbehold om levering i forhold til varens lager- og sortimentsstatus hos Kare Design

Lagerstatus: Leveringstid 3-5 uker

kr 2 390,00

* Påkrevde felt

kr 2 390,00
Detaljer
Tilleggsinformasjon
Produktomtaler

Detaljer

Kare Design er et livlig og levende livsstilskonsept med en unik miks av møbler, belysning og tilbehør til hjemmet.

Kare har spesialisert seg på trendy møbler og tilbehør gjennom et eget uttrykk og til rimelige priser – alt fra sin base i München, Tyskland.

Produktene markedsføres og selges både via egne Kare-butikker ”world wide” og gjennom samarbeidspartnere i en rekke land verden rundt – slik som Interio!

Du MÅ ta deg tid til å bla igjennom Kare Designs flotte 400 siders hovedkatalog - kontakt oss på kundeservice@interio.net om du har spørsmål eller finner noe du ønsker å bestille som ikke allerede ligger i Interio's nettbutikk. Vi skaffer nesten alt fra Kare!

 

Tilleggsinformasjon

Varekode 7084075
Produsent Kare
Høyde 42
Bredde 80
Dybde 40

Produktomtaler

Skriv din egen omtale